Nonprofit eseményedet te is ingyen feltöltheted!

Ingyenes feltöltéssel népszerűsítheted tevékenységedet.

Április 19-én tartottuk a „Nyitottabb Hős utcát! – közösségfejlesztéssel a szegregátumban élők hátrányainak mérsékléséért” elnevezésű projektünk záró szakmai rendezvényét a kőbányai Pongrác Közösségi Házban. 

A Kroó György Zene- és Képzőművészeti Iskola Operastúdiója április 21-én 18:30 órai kezdettel, a Szent László Gimnázium dísztermében bemutatót tart az 1920-30-as évek slágereiből.

Egy tíz hónapja zajló ügynek szeretne a végére járni Kőbánya önkormányzata, ezért rendkívüli lakossági fórumra hívta a kérdésben érintett lakókat és a hatóságok képviselőit.

A felnőttek számára a szűrővizsgálatok, a gyerekeknek a saláta készítés volt a legvonzóbb program a Hős utcai Egészség napokon. 

A Lidl felhívása nagy érdeklődésre tartott számot.

Fotó: kobanya.hu

Kilenc iskolában műfüves focipálya várja már a gyerekeket.

Idén is megrendezésre kerül a Budapesti Nagy Sportágválasztó szeptember 18-19-én, ahol közel 100 sportágat lehet díjmentesen kipróbálni. 

Fotó: kobanya.hu

Vadonatúj óvodát és bölcsődét avatott a kerület. Igazi ,,csapatmunkában” a Gyermekkor Alapítvány szakmai irányításával, a Robert Bosch Kft. támogatásával a Kőbányai Önkormányzat ingatlanában alakították ki az új intézményt, ahol 75 óvodást és 26 bölcsődést tudnak fogadni.

Fotó: kobanya.hu

Egyedülálló produkcióval köszöntötte az Operaház új próbacsarnokát, Kőbányán. A Carmina Burana bemutatóján egyszerre egy színpadon lépett fel az Operaház 300 művésze az Eiffel-csarnok ,,színpadán”. 2017-ben itt nyitja meg majd kapuit a Magyar Állami Operaház új „próbaterme”, ahol minden érdeklődő betekintést kaphat az intézmény műhelytitkaiba.  

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy augusztusban az alábbi  nyilvános véradásokra lehet jönni a X. kerületben.

A címlapról ajánljuk

  • 1
  • 2
  • 3

hirdetés

Könyvajánló

  • 1
  • 2