Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

                                       eletekenat_borito.jpg

                      Az első regény valódi reinkarnációs utazásokról


Jekkel Gabriella több mint egy évtizede merült el a spirituális világban, majd később maga is segítette az embereket utaztatni hipnózissal és mélymeditációval. A televíziós riporter elmondása szerint több tucat alkalommal járt a korábbi életeiben, és a tapasztalataira alapozva írta meg hazánk és alighanem a világ első valódi élményeken alapuló reinkarnációs utazásokról szóló ezoterikus regényét. Az Életeken át főszereplője három különböző korba csöppen vissza, hogy ezekből erőt merítve teljesítse küldetését a jelen életében.

A történet főszereplője Violet, aki élete nagy lehetősége előtt áll: miután befejezte az orvosi egyetemet, egy évet tölthet a damaszkuszi kórházban.

A regényben Violet három olyan történelmi korszakba utazik vissza, amely engem nagyon érdekel. Az egyik a középkor és a pestis időszaka, a másik II. József uralkodása, a helyszín pedig a schönbrunni kastély, a harmadik pedig a hirosimai atombombázás. A kötet különlegessége, hogy próbáltam a lehető legélethűbben ábrázolni az érintett korszakokat és a pár évvel ezelőtt ostrom alatt álló Szíriát is, ahová a főszereplő el szeretne jutni” – magyarázta a szerző.
A lány azonban retteg az úttól az országban dúló véres háborúk miatt, melyek pokollá teszik a hétköznapokat. Nincs vesztegetni való ideje, a döntést hamarosan meg kell hoznia, ám képtelen rá egyedül.